Asztrológia-tanfolyam

Az aktuális asztrológia-tanfolyam 2018. szeptember 6-án elindult.

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 

Családfelállítás

Az állításokat mindig szombat-vasárnap tartjuk, mindkét napon 10.00-től kb. 19.00-ig. A soron következő családállítások időpontjai Pécsett:

  •  Szeptember 29-30 (várólistás állítói és 7 segítői hely van).
  •  Október 6-7 (várólistás állítói és 10 segítői hely van).
  •  Október 20-21 (várólistás állítói és 10 segítői hely van).

(A helyeket a hívások/e-mailek beérkezési sorrendjében töltöm föl.)

(Az épületben büfé jelenleg nem üzemel, a régi helyhez szokottak megértését kérjük ez ügyben; és aki első alkalommal jön, vagy évekkel korábban járt családállításon, kérem tanulmányozza át figyelmesen az itt található gyakorlati útmutatót.)

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 

Új egyéni ügyfelek fogadása horoszkópkészítésre, életvezetési tanácsadásra és hosszútávú együttműködésre szabad kapacitás hiányában bizonytalan ideig szünetel.

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤Új egyéni ügyfelek fogadása szabad kapacitás hiányában bizonytalan ideig szünetel.

 

Életvezetési tanácsadás


Mindannyiunk életében adódnak olykor helyzetek, szituációk, kihívások, amikor úgy érezzük, hogy elbizonytalanodunk, nem találjuk a helyes megoldást, vagy ha igen, akkor nem tudjuk átültetni azt a gyakorlatba.

Az életvezetési tanácsadás egy olyan rövid segítségnyújtási forma, amikor egy néhány alkalmas üléssorozaton belül igyekszünk megtalálni azokat a lehetőségeket, megoldásokat, belső erőforrásokat, igénybe vehető segítségeket, amelyek alkalmasak az adott helyzet hatékony kezelésére.

Ez leginkább a közös munka hosszában különbözik a tartósabb együttműködéstől, és az ügyfél "csak" külső nézőpontot, újfajta segítséget szeretne kapni egy bizonyos kérdés megoldásához, de egyébként jól boldogul az életével. A horoszkóp-készítéstől pedig abban, hogy itt nem öncél a horoszkópból kinyerhető adatok segítségével az önismeret növelése, az életcélok feltérképezése, a rejtett tényezők megismerése, legfeljebb - amennyiben ez szükségesnek tűnik - segédeszközként használjuk az asztrológiai szempontokat.

A folyamat során kellő mértékben figyelembe vesszük a létezés különböző rész-területeit, mint például az egyén fizikai valóságát és a konkrét körülményeket, amelyek között él, illetve az őt körülvevő struktúrákat (család, barátok, munkahely, kultúra, nemzet), valamint a belső összetevőket, mint például érzések, félelmek, visszatérő gondolati minták, de szükség esetén ugyanígy tekintetbe vesszük az anyagi tényezőket, vagy a testi adottságokat.

Az életvezetési tanácsadás ajánlott minden olyan esetben, amikor valaki úgy érzi, hogy szüksége lehet arra, hogy valaki kívülről, friss szemmel, nem bevonódva az adott helyzetbe, a szükséges szakmai ismeretek birtokában tanáccsal szolgáljon egy, az életében felmerült konkrét kihívással, megoldandó problémával kapcsolatban.

A beszélgetéseket fel lehet venni diktafonra, amennyiben az ügyfél igényli. Ez annyiban lehet hasznos, hogy a másfél órányi átbeszélt anyagból néhány dolog esetleg feledésbe merülhetne enélkül, másrészt a tapasztalatok szerint egy bizonyos idő elteltével hasznosnak bizonyulhat visszahallgatni a tanácsadáson elhangzottakat.

Báder György weboldala. 2008. Cégmester PHP engine.