A családállítások és a tanfolyamok helyszíne:

7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.

(az Iparkamara / Pécsi Kereskedelmi Központ épületében)

Ide kattintva megnézheti térképen is, és itt talál az épületről fényképet.

 

Telefon:
+36 30 / 940 - 6789

(hétfőtől péntekig 09.00 és 10.30 között vagyok elérhető)


E-mail: info@pramana.hu

(az e-maileket naponta egyszer, jellemzően kora reggel nézem át)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Új egyéni ügyfelek fogadása szabad kapacitás hiányában bizonytalan ideig szünetel.

 

Hosszútávú együttműködés

 

Konkrét cél elérésére irányuló hosszabb távú (néhány hónaptól több évig terjedő) együttműködést kétféle esetben szoktam ajánlani az ügyfeleknek.

Egyrészt, amennyiben fennáll egy olyan lelki eredetű probléma (aminek esetleg már testi, vagy egyéb kézzelfogható következményei is vannak), aminek a megoldása nem kivitelezhető önmagában tanácsadással (ld: Életvezetési tanácsadás menüpont), akkor megegyezünk egy találkozási gyakoriságban (általában hetente, kéthetente egyszer másfél óra), és egy felépített stratégia mentén haladunk a cél elérése felé.

Másrészt, amennyiben valaki az önismerete növelése és/vagy egy harmonizáltabb személyiség-működés elérése céljából időt, energiát szán a belső folyamatokra, és ezek tudatosítására, feldolgozására, akkor is lehetséges egy hosszabb távú együttműködés, amely jelen esetben nem feltétlenül problémavezérelten halad ("valamitől elfelé"), hanem cél-orientáltan folytatjuk a közös munkát ("valami felé").

Az ilyen típusú közös munkában a legtöbbször alkalmazunk "belső utazásokat", vezetett meditációt, valamint családállítási elemeket, amennyiben erre van lehetőség, illetve igény és szükség esetén a horoszkópból kinyert információkkal való munka is az együttműködés részét képezheti. Ezeken kívül az analitikus, humanisztikus, transzperszonális és integrál-pszichológia megfelelő elemeit használjuk fel, amennyiben ezek tudnak hatékony segítségül szolgálni a folyamat során.

Az együttműködés során a jelenben keresünk olyan megoldásokat, amelyek által egy olyan jövőt építhet fel magának az ügyfél, amely az általa fontosnak tartott vonatkozásokban eltér a múltban megélt valóságoktól.

Az üléseket fel lehet venni diktafonra, amennyiben az ügyfél igényli. Ez annyiban lehet hasznos, hogy az átbeszélt anyagból néhány dolog esetleg feledésbe merülhetne enélkül, másrészt a tapasztalatok szerint egy bizonyos idő elteltével hasznosnak bizonyulhat visszahallgatni az elhangzottakat.

 

Báder György weboldala. 2008. Cégmester PHP engine.