A családállítások és a tanfolyamok helyszíne:

7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.

(az Iparkamara / Pécsi Kereskedelmi Központ épületében)

Ide kattintva megnézheti térképen is, és itt talál az épületről fényképet.

 

Telefon:
+36 30 / 940 - 6789

(hétfőtől péntekig 09.00 és 10.30 között vagyok elérhető)


E-mail: info@pramana.hu

(az e-maileket naponta egyszer, jellemzően kora reggel nézem át)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kép forrása: www.wiseinkblog.com)

Az alábbiakban az ide-látogató érdeklődő asztrológia, asztrozófia, pszichológia, filozófia és családállítás témakörökben találhat magának olvasnivalót.

 

Kérdések és válaszok a Családi Neten: 2009 óta válaszolok kérdésekre a Családi Net szakértőjeként. Ez idő alatt sok különféle kérdés merült fel, viszonylag sokféle témakört érintettünk az ott felmerült problémák kapcsán. Ide kattintva lehet tallózni a Kérdés - feleletek között.

 

Újratestesülési szerződés - "komoly szórakozást" találhat a nyitott szellemű olvasó az alábbi, szerződéses formába öntött gyűjteményben. Itt olvasható az anyag.

 

Kapaszkodók a mindennapokhoz - egy riport-cikk átdolgozott verziója arról, hogy milyen lehetőségek állhatnak a rendelkezésünkre az életminőség javításához. Ide kattintva olvasható el a cikk.

 

Smaragdtábla - A hermetikus szemlélet alaptézisei, melyeket Tabula Smaragdina néven ismernek világszerte, latin eredetiben és magyar fordítással, mely fordítás Dr. Végh Tibor mélyreható latin-tudása nélkül nem születhetett volna meg. Ezúton is köszönet érte! Itt olvashatja el a szöveget.

 

Az élet értelme - rövid eszmefuttatás arról, hogy milyen sokféleképpen tekinthetünk rá erre az ősi kérdésre. Ide kattintva olvashatja el a tanulmányt.

 

A világ leképezésének módjai - ebben az esszében a valóság megragadásának különböző változatait vesszük sorra (mint például tudomány, művészet, misztika) analógiába állítva őket az asztrológiai energiákkal. Ide kattintva olvashatja el az esszét.

 

A lélek színpadán - mindegyik zodiákusjegy, azaz lélekerő megfeleltethető egy-egy "belső szereplőnek" (úgy, ahogy a lentebbi, rövidebb jellemzéseket tartalmazó cikk bevezetőjében is olvasható). Itt, ebben a cikk-gyűjteményben mindegyik én-részről egy bővebb tanulmány található, jóllehet, ezek is csak az egyes jegyek néhány legfontosabb működését írják le, hiszen egy alapos jellemzés ennek a többszörösét tenné ki. A Zodiákus-körön elfoglalt sorrendjük szerinti felsorolásból a névre kattintva olvashatóak a cikkek:

Kos: A Tüzes Harcos

Bika: Az életélvező Szépség

Ikrek: A kíváncsi Közvetítő

Rák: A gondoskodó Anya

Oroszlán: A teremtő Atya

Szűz: A szolgálatkész Rendrakó

Mérleg: A harmóniára vágyó Társ

Skorpió: Az intenzív Átalakító

Nyilas: A bölcselkedő Tanító

Bak: A szigorú Törvényőr

Vízöntő: A szabadságvágyó Forradalmár

Halak: A nem-evilági Angyal


A belső szereplők - az asztrológiában használatos 12-es felosztás segítségével feltérképezzük a lelkünkben ható erőket, úgy, mintha tényleg létezne bennünk a "lélek színpada", és ezen a színpadon valójában ott lennének a belső szereplőink. Természetesen, ezzel a lendülettel nem szeretnénk a tisztelt olvasót a tudathasadás irányába tolni, de a tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy ez a 12 lélekerő valóban ott van mindannyiunkban, csak különböző erősséggel jelentkeznek az egyes energiák, szereplők kinek-kinek a belső működésében, és persze más-más életterületen nyilvánulnak meg mindannyiunk esetében.

Kicsit olyanok, mint az orgonasípok: mindenki esetében más és más a leghosszabb, legerősebb, majd a következő legintenzívebb, és így tovább, egészen az utolsóig, amelyik - bár szintén ott van - lehet, hogy annyira gyenge, halk, hogy szinte nem is hallani a hangját az adott "színtársulatban". És persze, még ha van is két teljesen egyforma "legerősebb szereplő", akkor sem valószínű, hogy két különböző ember esetében ugyanazon az életterületen nyilvánulnának meg legerőteljesebben.

Az alábbi leírások egy pszichológiai teszt részét képezték eredetileg, és elkészítésében segítségemre voltak Kalo Jenő és Rákos Péter, akik közreműködését ezúton is köszönöm. A jellemzések terjedelmüknél fogva szükségszerűen töredékesek, és nem tartalmazzák még a legfontosabb tulajdonságok közül sem mindegyiket. Ide kattintva olvashatja el a leírásokat.

Báder György weboldala. 2008. Cégmester PHP engine.