Családfelállítás

Az állításokat mindig szombat-vasárnap tartjuk, mindkét napon 10.00-től kb. 19.00-ig. A soron következő családállítások időpontjai Pécsett:

A helyeket a hívások/e-mailek beérkezési sorrendjében töltöm föl.

És kérünk mindenkit, hogy tanulmányozza át figyelmesen az itt található gyakorlati útmutatót.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Új menüpont: Mini műcsarnok, ahol az eziránt érdeklődők műalkotások segítségével alakíthatnak ki önmagukban plasztikusabb képet a 12 energiáról.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Új egyéni ügyfelek fogadása horoszkópkészítésre, életvezetési tanácsadásra és hosszútávú együttműködésre szabad kapacitás hiányában bizonytalan ideig szünetel.

 Hasznos tudnivalók


  • Az első évben mindegyik órát relaxációval kezdjük. A második évben imaginációs gyakorlatokra térünk át, melyek indító-képpel kezdődő, vezetett belső utazásnak felelnek majd meg és ezeket inkább az órák vége felé illesztjük majd be, hogy az elméleti anyag ne nyomja el az átéléseket. A harmadik évben koncentrációs belső munkát végzünk, mely az órák közepe táján kerül majd sorra. Végül a negyedik évben meditációs rávezető gyakorlatok következnek (szigorúan véve ugyanis a meditáció, mint állapot legfeljebb megszületik, de nem állítható elő pusztán akarattal), ismét az órák közepe felé.
  • Általában is, és konkrétan az első év elején is úgy kezdjük a tanulást, hogy lefektetjük az értelmezési keretet, amit aztán megtöltünk tartalommal; vagyis először a lelki-szellemi "kirakós" vázát alkotjuk meg, hogy utána már egyszerűbb legyen beilleszteni az új dolgokat, könnyebb legyen megtalálni az egyes "darabok" helyét a rendszeren belül. Tehát a rálátás és átlátás megszületése után kezdünk csak el a részletekkel foglalkozni, hogy ezáltal is gördülékenyebb lehessen az elsajátítás.
  • A tananyag magába foglalja a mindennapokban jól hasznosítható pszichológiát közérthetően, az ezotériát emberközeli módon, az asztrológia felismeréseit szakmai sallangok nélkül, valamint a spiritualitást hétköznapi megfogalmazásban, és a mindezekből összeálló tudást megkíséreljük a gyakorlatba is átültetni.
  • Lesznek az órán végrehajtandó feladatok éppúgy, akárcsak otthon végzendőek. Ezek között akadnak majd egyénileg vállalhatóak és mindenki számára kötelezőek is.
  • Lesz esetmegbeszélés, lehet kérdéseket hozni, például jelzések értelmezésével összefüggésben, betegségekkel kapcsolatban, a tükör-effektus működését illetően. Az egy ember által feltehető kérdések mennyiségét a csoport-létszám határolja majd be.
  • Egy-egy elméleti anyagrész lezárása után elektronikus úton összefoglaló táblázatokat és ábrákat fog kapni minden hallgató, hogy ezzel is segítsük az áttekintés megszületését.
  • Egy tanév három harmadból áll. Az első március végétől június végéig tart, melynek során az adott anyaggal elkezdünk ismerkedni, alapozunk, belépünk egy új területre (ez a születéssel analóg). A második trimeszter szeptembertől december közepéig tart és ekkor kiterjesztjük a tudásunkat az adott területen, differenciálódunk és gyakorlunk (ez az élettel analóg). A harmadik szakaszban, mely karácsonytól március végéig tart majd, integráljuk a tanultakat, levonjuk a tanulságokat és fokozatosan ráhangolódva a következő anyagrészre, lépésenként meghaladjuk az addigiakat (ez a meghalással és újjászületéssel analóg).
  • Aki szeretné, annak lehetséges lesz majd beszámolni a tanultak elsajátításáról, részben minden év végén, részben a 4. év végén is - de ez szabadon választható, nem kötelező. A tanoda elvégzéséhez és a tananyag elsajátításához átlagos hétköznapi tudás és intelligencia elegendő.
  • Aki még nem vett részt, azok számára a tanfolyam kezdete előtt javasolt egy, vagy több családállításon való részvétel - akár állítóként, akár nézőként -, a mezőmunka és a lélek-mezőben megtapasztalható érzékelés miatt. Persze, e nélkül is lehet jelentkezni a tanodába, de a tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy szerencsésebb, ha már van előzetesen is saját-élmény a mező-működésről.
  • A jelentkezés alsó korhatára 28 év.

 

Báder György weboldala. 2008. Cégmester PHP engine.