Pramána

Önismeret • pszichológia • asztrológia • családállítás • életvezetés

Lélekút-tanoda, családállítás, asztrológia iskola • Báder György pszichológus, asztrológus, tanár, családfelállító

A családállítások helyszíne:

7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.

(az Iparkamara / Pécsi Kereskedelmi Központ épületében)

Ide kattintva megnézheti térképen is, és itt talál az épületről fényképet.

 

Telefon:
+36 30 / 940 - 6789

(hétfőtől péntekig 09.00 és 10.30 között vagyok elérhető)

 

E-mail: info@pramana.hu

(az esetek többségében 1 napon belül válaszolok az e-mailekre)

Újratestesülési szerződés


(kép forrása: www.joemonster.org)


Az alábbi "szerződés" eredetijét egy kedves ügyfél küldte el nekem, szórakoztatási célból (ezúton is köszönet érte). Idő elteltével úgy gondoltam, hogy az eredeti szövegbe kódolt "komoly szórakozást" érdemes lenne kibővíteni, hogy emészthetőbbé váljanak az egyébként sokszor kicsit kesernyés igazságaink... Ennek eredményét olvashatja el az alábbiakban minden kedves érdeklődő. (Próbáltam utána nyomozni az interneten az eredeti szöveg szerzőjének, de nem leltem a nyomára, magam is anonim szövegként kaptam már. Így hát, ismeretlenül vagyok neki hálás az inspirációért.)

És ha valaki élne a gyanúperrel, hogy a 12 sorszámozott paragrafusnak, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítéseknek közük lehet a 12 asztrológiai jegyhez, hát az nem téved túl nagyot...

 

Újratestesülési szerződés

 

1. § Azt tehet, amit csak akar. Ez joga és kötelessége egyszerre, tehát lehetőség és kényszer is.
2. § Ön kap egy testet. Ez a test új és egyszeri. Senki más nem kapja ugyanazt a testet.
3. § A test birtoklásával életbe lép egy jó ideig elviselhetetlennek tűnő kettősség is, mivel a test nem élhet lélek-energia nélkül.
4. § Létének genetikai alapja 50-50%-ban apai-anyai tulajdonú, a lelki alapja 100%-ban saját tulajdonú. Ez utóbbinál a szülők és a gyerekkori hatások csak életbe hívó aktivátorok, akik/amik hozzásegítik Önt, hogy a már eredendően is meglévő belső csírák szárba tudjanak szökkenni.
5. § Ön kap egy szívet, ami a lelke centruma - ezért mutat majd ide, amikor azt mondja, hogy "én". A legjobb eredményeket akkor éri el, ha agyát és szívét kiegyensúlyozva használja.
6. § Ön kap egy agyat, ami a hardvere lesz az elméjének. Ajánlatos ezt értelmes módon használni, de az esetek többségében ez nem azonnal kivitelezhető előírás.
7. § Tükröket kap, hogy tanuljon. Sok tükör úgy néz ki, mint egy másik ember aktívan reagáló teste. Azért vannak, hogy megmutassák azt, ami Önben van.
8. § Leckéket is kap. A leckék különleges alkalmak, melyek a fejlődést szolgálják. Nem rossz szándékból vannak.

9. §
Egy lecke addig ismétlődik, míg teljesen el nem sajátítja, vagyis: átérzett módon önmagához tartozóként érzékelve azt túl nem nő rajta.
10. § Senki más nem kapja pontosan ugyanezeket a leckéket és senki sem vállalhatja át Öntől ezeket.
11. § Önmagában nem cél, hogy a test elhagyásakor minél több pénze legyen, hogy első legyen és szuperül nézzen ki, mivel csak a leckekönyvi bejegyzések őrződnek meg.
12. § Az inkarnációs szerződés akkor jár le, ha a leckék megoldása során képessé válik meglelni a személyiség-magot, majd utóbb ennek héját feltörve a magban rejlő kincset is.


Kiegészítések és jó tanácsok az egyes paragrafusokhoz:

1. §

2. §

3. §

4. §

5. §

6. §

7. §

8. §

9. §

10. §

11. §

12. §


Kiegészítő záradék:

A szerződés mindenkire egyenlő mértékben vonatkozik. Nincsenek kiváltságok, akkor sem, ha néhányan ezt állítják; különleges egyéni záradék sincsen, és a kézzel bejegyzett változtatások nem érvényesek.

Az inkarnáció szándékos befejezése extra ráfordítást igénylő és egyéb haszonnal nem járó ügyintézést von maga után. Nem Ön az egyetlen, akinek kételyei vannak az inkarnációs szerződés értelmét illetően. Mivel Ön olvassa ezt a szerződést, ebből tudható, hogy a szerződéshez beleegyezését adta; ezért hasztalan azon keseregni, hogy Ön itt van.

Jelen szerződés fel nem bontható.

A családállítások helyszíne:

7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.

(az Iparkamara / Pécsi Kereskedelmi Központ épületében)

Ide kattintva megnézheti térképen is, és itt talál az épületről fényképet.

 

Telefon:
+36 30 / 940 - 6789

(hétfőtől péntekig 09.00 és 10.30 között vagyok elérhető)

 

E-mail: info@pramana.hu

(az esetek többségében 1 napon belül válaszolok az e-mailekre)