Pramána

Önismeret • pszichológia • asztrológia • családállítás • életvezetés

Lélekút-tanoda, családállítás, asztrológia iskola • Báder György pszichológus, asztrológus, tanár, családfelállító

A családállítások helyszíne:

7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.

(az Iparkamara / Pécsi Kereskedelmi Központ épületében)

Ide kattintva megnézheti térképen is, és itt talál az épületről fényképet.

 

Telefon:
+36 30 / 940 - 6789

(hétfőtől péntekig 09.00 és 10.30 között vagyok elérhető)

 

E-mail: info@pramana.hu

(az esetek többségében 1 napon belül válaszolok az e-mailekre)

LT kiegészítő tudnivalók


  Az első évben mindegyik órát relaxációval kezdjük. A második évben imaginációs gyakorlatokra térünk át, melyek indító-képpel kezdődő, vezetett belső utazásnak felelnek meg, és ezeket inkább az órák vége felé illesztjük majd be, hogy az elméleti anyag ne nyomja el az átéléseket. A harmadik évben koncentrációs belső munkát végzünk, mely az órák közepe táján kerül majd sorra. Végül a negyedik évben a meditációs rávezető gyakorlatok következnek, ismét az órák közepe felé.

Általában is, és konkrétan az első év elején is úgy kezdjük a tanulást, hogy lefektetjük az értelmezési keretet, amit aztán megtöltünk tartalommal; vagyis először a lelki-szellemi "kirakós" vázát alkotjuk meg, hogy utána már egyszerűbb legyen beilleszteni az új dolgokat, könnyebb legyen megtalálni az egyes "darabok" helyét a rendszeren belül. Tehát a rálátás és átlátás megszületése után kezdünk csak el a részletekkel foglalkozni, hogy ezáltal is gördülékenyebb lehessen az elsajátítás.

  A tananyag magába foglalja a mindennapokban jól hasznosítható pszichológiát, akárcsak az ezoterikus ismereteket közérthetően, valamint az asztrológiai meglátásokat szakmai sallangok nélkül, illetve a spiritualitást emberközeli módon - majd a mindezekből összeálló tudást megkíséreljük a gyakorlatba is átültetni.

  Lesznek az órán végrehajtandó feladatok éppúgy, akárcsak otthon végzendőek. Ezek között akadnak majd egyénileg vállalhatóak és mindenki számára kötelezőek is.

  Akik igénylik, azok számára lesz alkalom az imaginációs élmények kielemzésére, hogy az átéltek minél integráltabb módon szervülhessenek a hétköznapi személyiség-működésbe.

  Mindegyik elméleti anyagrész lezárását követően elektronikus úton összefoglaló táblázatokat és ábrákat fog kapni minden hallgató, hogy ezzel is segítsük az áttekintés megszületését.

  Egy tanév három harmadból áll. Az első trimeszter során az aktuális év anyagával kezdünk el ismerkedni, alapozunk, belépünk egy új területre (ez a születéssel analóg). A második harmadban kiterjesztjük a tudásunkat az adott területen, differenciálódunk és gyakorlunk (ez az élettel analóg). A harmadik szakaszban pedig  integráljuk a tanultakat, levonjuk a tanulságokat és fokozatosan ráhangolódva a következő anyagrészre, lépésenként meghaladjuk az addigiakat (ez a meghalással és újjászületéssel analóg).

  Aki szeretné, annak lehetséges lesz majd beszámolni a tanultak elsajátításáról, részben minden év végén, részben a 4. év végén is - de ez szabadon választható, nem kötelező. A tanoda elvégzéséhez és a tananyag elsajátításához átlagos hétköznapi tudás és intelligencia elegendő.

  A tanfolyamon való részvétel nélkülözhetetlen feltétele, hogy minden résztvevőnek legyen sajátélményes tapasztalata a családállításokon megtapasztalható lélekmező-érzékelésről. Ennek következtében szükséges előzetesen legalább három különböző alkalommal családfelállításon való részvétel - akár állítóként, akár nézőként -, hogy minden jelentkező rendelkezzen mező-érzékelési tapasztalattal az órákon sorra kerülő virtuális-imaginatív lélekmező-állítások miatt (jelentkezni lehet e nélkül is, de ez esetben legkésőbb a tanfolyam indulásáig össze kell gyűjteni a három részvételt). A tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy három alkalom elegendő ahhoz, hogy rutinná váljon az állításokon megtapasztalható érzékelési minőség.

   A jelentkezés alsó korhatára 28 év.

  A következő tanfolyam kezdési időpontja még nincs kitűzve, és legalább fél évvel korábban kiírom ide és a Hírek menüpontba is. Mindegyik tanévben az 1. trimeszter március végétől júniusig, tart, a 2. szeptembertől decemberig, a 3. pedig januártól március végéig (július-augusztusban nyári szünetet tartunk).

  A tanfolyami órák hetente egyszer, fél hattól fél nyolcig lesznek, online formában (kamerára szükség lesz, és minden egyéb, az online oktatási formával kapcsolatos információt a jelentkezők időben meg fognak kapni).

  A tanfolyam díja a kitűzött indulási dátummal együtt kerül majd megállapításra (és minden hónap elején átutalással lehet majd kiegyenlíteni).

 

A Lélekút-tanoda tematikájához kapcsolható hasznos könyvek jegyzéke →

A családállítások helyszíne:

7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.

(az Iparkamara / Pécsi Kereskedelmi Központ épületében)

Ide kattintva megnézheti térképen is, és itt talál az épületről fényképet.

 

Telefon:
+36 30 / 940 - 6789

(hétfőtől péntekig 09.00 és 10.30 között vagyok elérhető)

 

E-mail: info@pramana.hu

(az esetek többségében 1 napon belül válaszolok az e-mailekre)